RetournerenProduct beschadigd of kapot?  

Mocht het product beschadigd zijn, niet werken of heeft u andere klachten over het product, neem dan binnen 5 werkdagen na ontvangst contact met ons op via klantenservice@koelinkjuwelier.nl of telefonisch via 053-433 09 00. Wij zullen dan zo snel mogelijk het probleem proberen op te lossen. 

Retour Service

Wij besteden de grootste zorg aan uw bestelling. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u ieder product (m.u.v. gepersonaliseerde producten) dat u koopt via de website binnen 14 dagen retourneren. Deze termijn gaat in op de dag dat u de bestelling in ontvangst neemt. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Dit betekent dat u het product slechts in die mate zal uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Dit betekent dat het product ongebruikt, compleet en onbeschadigd (inclusief de productdoos) dient te zijn, indien redelijkerwijs mogelijk. Indien u besluit om gebruik te maken van de mogelijkheid om het product terug te sturen, zult u het product met alle geleverde toebehoren en –indien redelijkerwijze mogelijk- in originele staat en verpakking- retourneren conform de onderstaande instructies.

 Retour procedure

1. Stuur een e-mail naar klantenservice@koelinkjuwelier.nl of bel ons op 053-433 09 00 met het verzoek om het product te retourneren. Geeft u daarbij in ieder geval uw adresgegevens en het factuurnummer op.

2. Wanneer u ons heeft gebeld of gemaild krijgt een retourformulier per mail opgestuurd inclusief een retournummer.

3. Verpak uw goederen conform bovenstaande richtlijnen en voeg hierbij het volledig ingevulde retourformulier aan toe.

LET OP –zonder bijgesloten retourformulier kunnen wij niet traceren van wie de zending afkomstig is en kunnen wij uw terugbetaling niet garanderen.

4. Stuur uw pakket voldoende gefrankeerd, naar:

Koelinkjuwelier.nl 

t.a.v. Afdeling retouren

Haverstraatpassage 30

7511 EW Enschede

Nederland

Op het moment dat uw zending bij ons is binnengekomen en geaccepteerd, krijgt u binnen 30 dagen uw geld terugbetaald op de door u aangegeven bankrekening. Koelinkjuwelier.nl controleert ieder retour gezonden product bij binnenkomst op schade en/of defect. Is het product compleet en onbeschadigd dan accepteren wij de retourzending.

Let op: Het risico en de kosten voor de terugzending zijn voor u. Wij raden dan ook altijd aan het pakket verzekerd of in ieder geval aangetekend terug te sturen.

Retourzending dienen altijd vergezeld te gaan met een retourformulier inclusief retournummer.