Retourneren | Koelinkjuwelier - Juwelier Koelink
 • Voor 15u besteld, zelfde werkdag GRATIS verzonden
 • Al 125 jaar uw vertrouwde juwelier
 • Officieel dealer van vele merken

9.2

  Retourneren | Koelinkjuwelier

  Placeholder

  Retourneren

  Product beschadigd of kapot?  

  Mocht het product beschadigd zijn, niet werken of heeft u andere klachten over het product, neem dan binnen 5 werkdagen na ontvangst contact met ons op via [email protected] of telefonisch via 053-433 09 00. Wij zullen dan zo snel mogelijk het probleem proberen op te lossen. 

  Retour Service

  Wij besteden de grootste zorg aan uw bestelling. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u ieder product (m.u.v. gepersonaliseerde producten) retourneren. U dient dit binnen 14 dagen bij ons te melden. Deze termijn gaat in op de dag dat u de bestelling in ontvangst neemt. Nadat u de retourzending bij ons gemeld heeft, heeft u 14 dagen om de zending retour te sturen. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Dit betekent dat u het product slechts in die mate zal uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Indien u besluit om gebruik te maken van de mogelijkheid om het product terug te sturen, zult u het product met alle geleverde toebehoren en –indien redelijkerwijze mogelijk- in originele staat en verpakking- retourneren conform de onderstaande instructies.

   Retour procedure

  1. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op 053-433 09 00 met het verzoek om het product te retourneren. Geeft u daarbij in ieder geval uw adresgegevens en het ordernummer op.

  2. Wanneer u ons heeft gebeld of gemaild krijgt u toestemming het product op te sturen.

  3. Verpak uw goederen conform bovenstaande richtlijnen.

  4. Stuur uw pakket voldoende gefrankeerd, naar:

  Koelink juwelier 

  t.a.v. Afdeling webshop

  Haverstraatpassage 34

  7511 EX Enschede

  Nederland

   

  Op het moment dat uw zending bij ons is binnengekomen en geaccepteerd, krijgt u binnen 14 dagen uw geld terugbetaald op de door u aangegeven bankrekening. Koelinkjuwelier.nl controleert ieder retour gezonden product bij binnenkomst op schade en/of defect. Is het product compleet en onbeschadigd dan accepteren wij de retourzending.

  Let op: Het risico en de kosten voor de terugzending zijn voor u. Wij raden dan ook altijd aan het pakket verzekerd of in ieder geval aangetekend terug te sturen.

  Retourzending dienen altijd vergezeld te gaan met de originele bon en factuur.

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »