De leukste sinterklaascadeaus! - Juwelier Koelink
  • Voor 15u besteld, zelfde werkdag GRATIS verzonden
  • Al 125 jaar uw vertrouwde juwelier
  • Officieel dealer van vele merken

9.2

    Jetse Wagelaar - 11 / Nov / 2021

    De leukste Sinterklaascadeaus!

    Sinterklaas is weer in het land en je hebt waarschijnlijk al de grappigste gedichten geschreven... Maar nog geen bijpassend cadeau? Geen probleem, wij hebben de leukste Sinterklaascadeaus voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en laat je inspireren!

    De leukste Sinterklaascadeaus!
    Blog

    1. Tommy Hilfiger TH1791983

    Dit sportieve Tommy Hilfiger herenhorloge is erg leuk voor op het lijstje, het beschikt over een mooie sunburst groene wijzerplaat en heeft meerdere functies, zoals een 24-uursaanduiding en een dag-datumaanduiding. De kleur-combi van het horloge is trendy en eigenlijk mooi om het hele jaar te dragen, maar vooral ook tijdens de komende wintermaanden.

    2. Gouden Essentials collier (No. 19) 40.20135

    Dit 14-karaats geelgouden collier is tijdloos en staat erg goed op zich, maar is ook mooi te combineren met andere sieraden, zoals een bijpassende armband of zelfs een extra collier. De hanger in de vorm van een hartje is een erg leuke toevoeging. Het collier is verstelbaar in drie verschillende lengtes.

     

    3. S!lk Jewellery armband ARCH 326BLK

    Deze stoere zwarte leren armband van S!lk met zilveren sluiting is erg mooi voor op de verlanglijst. Het is vooral erg speciaal tijdens de winter vanwege de ietwat ruige uitstraling. Deze band staat erg goed samen met een stijlvol horloge. De armband is 21 cm lang. Door het gebruik van zilver blijft de kleur erg lang mooi. Tevens verkleurt dit materiaal ook relatief weinig.

    4. Longines DolceVita L5.512.4.71.7

    Een klassiek, stijlvol een iconisch dameshorloge, dat is de Longines DolceVita, dit horloge loopt op een quartz-uurwerk, waardoor het erg accuraat is en nooit stilstaat, totdat de batterij leeg is. Met een afmeting van 23 x 37 mm, is het niet snel te groot. Dit horloge wordt tevens geleverd op een chique donkerblauwe leren band en is voorzien van een gespsluiting. Het patroon op de wijzerplaat zorgt ervoor dat het horloge geheel tijdloos oogt, met andere woorden een ideaal horloge voor een lange tijd!

    5. Tissot PRX Campagne model

    De Tissot PRX is hét nieuwe campagnemodel van Tissot en tevens ook erg mooi om te zien, door het gebruik van een retro-ogende kast en wijzerplaat is dit een erg bijzonder horloge voor allerlei gelegenheden. Het horloge wordt aangedreven door het automatische Powermatic 80 uurwerk, waardoor het geen batterij bevat welke na verloop van tijd moet worden vervangen. Verder bevat het horloge ook een datumaanduiding. Het wordt geleverd op een stoere edelstalen band en dus ook met vouwsluiting. De achterzijde is gedeeltelijk gemaakt van saffierglas, wat resulteert in een open achterkant waardoor het uurwerk kan worden bewonderd.

    6. TAG Heuer Formula 1 WAZ1110.BA0875

    Deze sportieve TAG Heuer is het ideale sinterklaascadeau, omdat het tijdloos is en te dragen is voor een groot scala aan gelegenheden. Dit horloge wordt aangedreven door een Ronda Quartz-uurwerk en komt niet stil te staan, doordat hij bijvoorbeeld een paar dagen op het nachtkastje ligt. Het horloge beschikt over een datumaanduiding en wordt geleverd op een robuust ogende edelstalen band met vouwsluiting.

    7. IsabelleFa Flix-Flex armband roségoud 02127/7

    IsabelleFa, het sieradenmerk voor de modebewuste vrouw, en dat is bij deze roségouden armband niet anders. De stijl is chique en vrouwelijk en biedt mogelijkheden tot het combineren met andere sieraden. Deze mooie armband is gemaakt van 18-karaats roségoud en heeft een diameter van 56 mm. Het design van deze band is verder typerend vanwege het gebruik van een eigen kleur genaamd RougeRoyal en past dus erg goed binnen het beeld van de winter.

    8. Seiko 5 Sports SRPD55K3

    Ben je op zoek naar een stoer en sportief horloge voor een vriendelijke prijs, dan is deze Seiko 5 Sports ideaal, met het robuuste diver-model en een waterbestendigheid van 10 BAR zal dit horloge niet snel kapotgaan. Het is uiterst geschikt voor de alledaagse activiteiten en bevat handige functies, zoals een dag-datumaanduiding. Door het automatische uurwerk hoeft er nooit een batterij te worden vervangen en de opengewerkte achterkant geeft zelfs de mogelijkheid om de techniek te bewonderen. Dit horloge wordt geleverd op een mooie Nato-strap met gespsluiting. De bezel is draaibaar om bijvoorbeeld een tijdsverschil te meten.

    9. Casio Vintage B650WC-5AEF

    Dit retro-like horloge van Casio staat erg leuk bij verschillende kledingstijlen, zoals een street-style. Het horloge is roségoudkleurig en 43 x 41 mm, waardoor het een gemiddelde grootte heeft voor zowel dames als heren. Het horloge is 5 BAR waterbestendig, waardoor het tegen regen kan. Door het digitale display zijn er vele functies mogelijk, zoals onder andere een stopwatch of dagalarm. Het zit bevestigd aan een edelstalen band met clipsluiting en is relatief dun waardoor het een mooie ligging heeft op de pols.

    10. Gouden Essentials oorsieraad zirkonia (No. 50) 40.17294

    Deze 14-karaats geelgouden oorknoppen met zirkonia zijn tijdloos en stijlvol voor bijna elke gelegenheid. Ze hebben een opgewekte uitstraling en zijn een goede toevoeging op een mooie outfit. Verder zijn ze ook te combineren met een grote selectie aan sieraden of horloges.

    Bent u op zoek naar een leuk kinderhorloge, kom dan vooral even langs in onze winkel, daar hebben wij een ruim assortiment en kunnen we u persoonlijk helpen. Wilt u verder nog meer weten over de artikelen of wilt u iets komen passen, kom dan ook vooral even langs, dan helpen we u graag verder!

     

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • De tijdloze elegantie van Meistersinger: een horlogemerk met karakter
      18 / Mar / 2023

      Jetse Wagelaar - 11 / Nov / 2021

      De tijdloze elegantie van Meistersinger: een horlogemerk met karakter

    • Longines, a pioneer icon
      19 / Nov / 2022

      Jetse Wagelaar - 11 / Nov / 2021

      Longines, a pioneer icon

    • Seiko's Special Editions
      22 / Apr / 2022

      Jetse Wagelaar - 11 / Nov / 2021

      Seiko's Special Editions

    • What makes a diamond sparkle?
      17 / Dec / 2021

      Jetse Wagelaar - 11 / Nov / 2021

      What makes a diamond sparkle?

    • De leukste Sinterklaascadeaus!
      11 / Nov / 2021

      Jetse Wagelaar - 11 / Nov / 2021

      De leukste Sinterklaascadeaus!

    • What makes a watch tick?
      27 / Jun / 2021

      Jetse Wagelaar - 11 / Nov / 2021

      What makes a watch tick?

    • Hands-on met de"Sonnerie au Passage" complicatie!
      01 / Jun / 2021

      Jetse Wagelaar - 11 / Nov / 2021

      Hands-on met de"Sonnerie au Passage" complicatie!

    • NEWSFLITS MOEDERDAG
      01 / May / 2021

      Jetse Wagelaar - 11 / Nov / 2021

      NEWSFLITS MOEDERDAG

    • Alles over trouwringen
      10 / Apr / 2021

      Jetse Wagelaar - 11 / Nov / 2021

      Alles over trouwringen

    • Limited Edition Breitling Top Time
      04 / Mar / 2021

      Jetse Wagelaar - 11 / Nov / 2021

      Limited Edition Breitling Top Time

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »