De tijdloze elegantie van Meistersinger: een horlogemerk met karakter - Juwelier Koelink
  • Voor 15u besteld, zelfde werkdag GRATIS verzonden
  • Al 125 jaar uw vertrouwde juwelier
  • Officieel dealer van vele merken

9.2

    Jetse Wagelaar - 18 / Mar / 2023

    De tijdloze elegantie van Meistersinger: een horlogemerk met karakter

    Meistersinger is een Duits horlogemerk dat bekend staat om zijn unieke ontwerpen en vakmanschap. De horloges van Meistersinger worden gekenmerkt door een minimalistisch design met één wijzer die de tijd aangeeft. Het merk biedt een brede selectie van horloges in verschillende stijlen en uitvoeringen, waardoor er voor elke smaak wel een passend horloge te vinden is. Meistersinger maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft oog voor detail, waardoor elk horloge een kunstwerkje op zich is. Met een Meistersinger horloge om je pols weet je zeker dat je bij de tijd bent, in stijl.

    De tijdloze elegantie van Meistersinger: een horlogemerk met karakter
    Blog

    Hoogwaardige materialen en oog voor detail

    Meistersinger is een Duits horlogemerk dat bekend staat om zijn unieke en stijlvolle ontwerpen, geïnspireerd op de klassieke uurwerken uit de Middeleeuwen. Het merk is opgericht in 2001 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd binnen de horloge-industrie, zowel in Duitsland als wereldwijd.

    Het ontwerp van Meistersinger-horloges is geïnspireerd op de Middeleeuwse zonnewijzers, waarbij de tijd wordt afgelezen aan de hand van een enkele wijzer die langzaam en elegant rond het uurwerk beweegt. Dit ontwerp is uniek en onderscheidend, en het geeft de Meistersinger-horloges een klassieke en tijdloze uitstraling.

    Een ander kenmerk van Meistersinger-horloges is de focus op kwaliteit en vakmanschap. Elk horloge wordt met de hand vervaardigd en bevat hoogwaardige componenten en materialen, zoals Zwitserse uurwerken en Italiaans lederen banden. Dit resulteert in horloges die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook nauwkeurig en betrouwbaar zijn.

    Enkele modellen

    Een van de populairste modellen is de Perigraph, een horloge met een enkele wijzer en een datumweergave op de wijzerplaat. Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor het geschikt is voor zowel casual als formele gelegenheden. Andere modellen zijn onder meer de Neo, een slank en eigentijds horloge en de Circularis, een horloge met een innovatieve 5-daagse gangreserve. 

    De Circularis is een prachtig voorbeeld van de unieke en elegante ontwerpen van Meistersinger. Het horloge is ontworpen met oog voor detail en biedt een combinatie van klassieke en moderne elementen. Het horloge heeft een automatisch uurwerk met een indrukwekkende gangreserve van 120 uur, wat betekent dat het horloge meerdere dagen zonder opwinden kan blijven lopen. Het horloge is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en heeft een diameter van 43 mm, wat zorgt voor een perfecte balans tussen functionaliteit en design. Het Meistersinger Circularis horloge is een tijdloze aanwinst voor elke horlogeliefhebber.

    De Neo-collectie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met verschillende kleuren wijzerplaten en horlogebanden, waardoor er voor iedereen wel een passende optie is. Het horloge heeft een diameter van 36 of 40 millimeter en is daarmee geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De Meistersinger Neo is perfect voor wie houdt van een minimalistisch design en de eenvoud van een enkele wijzer.

    Een ander model van Meistersinger is de Metris, een stijlvolle toevoeging aan de Meistersinger-collectie. Het horloge is ontworpen met het oog op de essentie van de tijd: de uren, minuten en seconden. Het minimalistische design wordt gecombineerd met hoogwaardige materialen zoals edelstaal en saffierglas, wat resulteert in een duurzaam en betrouwbaar horloge.

    Wat de Metris zo bijzonder maakt, is de hoekige behuizing. Hij is verkrijgbaar verschillende kleuren en stijlen. Zo is er bijvoorbeeld de Metris Ivory, met een witte wijzerplaat en bruine leren band, of de Metris Black, met een zwarte wijzerplaat en stalen band. Hierdoor is er voor elke smaak wel een passende variant te vinden.

    Ten slotte

    Uiteraard verkopen wij, Juwelier Koelink, dit horlogemerk dat al jaren wordt gewaardeerd door horlogeliefhebbers vanwege hun unieke ontwerp, vakmanschap en kwaliteit. Als u op zoek bent naar een horloge dat zich onderscheidt van de massa en dat tegelijkertijd eigentijds en chique is, is Meistersinger een merk om te overwegen. Momenteel hebben wij ook enkele modellen afgeprijsd met 30%.

    Bestel hem op onze webshop of kom langs in de winkel. Daar kunnen wij u persoonlijk advies geven! Mocht u nog vragen hebben neem dan vooral contact met ons op.

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • De tijdloze elegantie van Meistersinger: een horlogemerk met karakter
      18 / Mar / 2023

      Jetse Wagelaar - 18 / Mar / 2023

      De tijdloze elegantie van Meistersinger: een horlogemerk met karakter

    • Longines, a pioneer icon
      19 / Nov / 2022

      Jetse Wagelaar - 18 / Mar / 2023

      Longines, a pioneer icon

    • Seiko's Special Editions
      22 / Apr / 2022

      Jetse Wagelaar - 18 / Mar / 2023

      Seiko's Special Editions

    • What makes a diamond sparkle?
      17 / Dec / 2021

      Jetse Wagelaar - 18 / Mar / 2023

      What makes a diamond sparkle?

    • De leukste Sinterklaascadeaus!
      11 / Nov / 2021

      Jetse Wagelaar - 18 / Mar / 2023

      De leukste Sinterklaascadeaus!

    • What makes a watch tick?
      27 / Jun / 2021

      Jetse Wagelaar - 18 / Mar / 2023

      What makes a watch tick?

    • Hands-on met de"Sonnerie au Passage" complicatie!
      01 / Jun / 2021

      Jetse Wagelaar - 18 / Mar / 2023

      Hands-on met de"Sonnerie au Passage" complicatie!

    • NEWSFLITS MOEDERDAG
      01 / May / 2021

      Jetse Wagelaar - 18 / Mar / 2023

      NEWSFLITS MOEDERDAG

    • Alles over trouwringen
      10 / Apr / 2021

      Jetse Wagelaar - 18 / Mar / 2023

      Alles over trouwringen

    • Limited Edition Breitling Top Time
      04 / Mar / 2021

      Jetse Wagelaar - 18 / Mar / 2023

      Limited Edition Breitling Top Time

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »