Longines Spirit L3.811.4.93.6 - Juwelier Koelink
  • Voor 15u besteld, zelfde werkdag GRATIS verzonden
  • Al 125 jaar uw vertrouwde juwelier
  • Officieel dealer van vele merken

9.2

    Longines  Spirit L3.811.4.93.6

    Longines Longines Spirit L3.811.4.93.6

    €2.600,00

    Productomschrijving

    Longines Spirit horloge online kopen?

    Koop dit Longines Spirit L3.811.4.93.6 heren horloge nu online bij Koelinkjuwerlier.nl

    Koelinkjuwelier.nl heeft een zeer gevarieerd aanbod Longines horloges. Alle families zijn bij ons vertegenwoordigd Longines PrimaLuna, DolceVita, La Grande Classique, Conquest Classic, Symphonette, Elegant, Master Collection, Conquest, Présence, HydroConquest, Saint-Imier, evidenza, Record, Heritage en de nieuwste Longines Spirit collectie. Alle getoonde modellen kunnen wij direct uit voorraad leveren. Tevens kunnen wij alles van dit prachtige horlogemerk voor u bestellen.

    Dit horloge heeft een anti magnetische siliconen balansveer. Dit is een lichtgewicht materiaal dat bestand is tegen corrosie en niet wordt beïnvloed door temperatuurschommelingen, magnetische velden en atmosferische druk. Deze unieke eigenschappen verbeteren de nauwkeurigheid en levensduur van de horloges. Er wordt dan ook 5 jaar garantie op dit uurwerk gegeven.

    Dit horloge heeft een blauwe analoge wijzerplaat met een zilverkleurige kast (42 mm diameter) en is voorzien van saffier glas. Het horloge is voorzien van een automatisch uurwerk en is 10 ATM/Bar (100m) waterdicht. Dit horloge komt uit de Spirit serie. Het horloge heeft de volgende extra functies: chronometer en datum. Voor meer informatie over Longines gaat u naar www.longines.com.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »